"Monkish Monkeys" iš Kauno - HOPDOC GASTROPUB

 

Tikriausiai jau nėra nežinančių, kad „Volfas Engelman“ turi savo studiją ir mažą labai modernų bravoriuką, kuriame gamina įvairų eksperimentinį alų mažomis partijomis. Tada tą alų supilsto į mažus buteliukus, užlipdo dailias etiketes ir kai kuriose, toli gražu ne visose, pardavimo vietose parduoda. Toks ir šis Imperial avižinis stout’as pagardintas kokosais. Stiprokas ir saldokas malonus tamsus alus. Nors pamačius ant etiketės tuos kokosus kyla negeri įtarimai bet nuo pirmo gurkšnio jie nepasitvirtina. Malonus skonis, neįkyrus aromatas – pavykęs eksperimentas. Nors man čia gal labiau porteris nei imperial stout’as, bet paragaukite ir patys nuspręsite 😉


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Instagram

  • Šiek tiek vasaros mažame indelyje - naujas desertas su mangais jau mano meniu. #HopDocPub
  • Nežinai ką padovanoti geram draugui? Kodėl jam nepadovanojus gerai praleisto laiko? 
#HopDocPub #qualitytime
  • Prie craft'inių burgerių ir bulvytės priklauso atitinkamos. Tokios, kaip šios su trumais ir parmezanu. Šalia jų geltonuoja natūralus, vietoje darytas tikras parmezaninis majonezas, kuris tokio gerumo, kad sunku patikėti jog tos blyškios riebalų masės parduotuvių lentynose taip pat išdidžiai vadinasi "majonezu". #HopDocPub
  • Realus instagramo filtras niūriam žiemos vakarui. #hopdocpub #nofilter
  • Alyvuogės tinka prie vyno. Alyvuogės tinka prie daugybės rūšių alaus. Bet kai jos būna vietoje marinuotos šviežiu žolelių marinatu, tai jas tinka ir vienas valgyti. 
Pats jas marinuoju ir pats rūpinuosi, kad kiekvieną kartą jos būtų puikios palydovės prie bet kurio gėrimo.
#HopDocPub
  • Meluoja kas sako, kad "dydis nesvarbu". Nes svarbu ir labai. Bet pas mus svarbu ne vien dydis. Kai kūriau Kill'o receptūrą dar daugiau dėmesio skyriau skoniui. Nes jo čia daug ir jis labai geras. #HopDocPub #Killas #Burger
  • Labai lengvas ir labai maloniai netikėtas burgeris su grill menke. 
Menkė neskamba taip išdidžiai, kaip "tunas" ar "upėtakis", bet kai ji pabūna virš žarijų kurį laiką, tada pasipuošia marinuotu imbieru bei naminiu garstyčių majonezu ir atsiduria brioche bandelėje, tai palyginus tik slėptis visiems tiems lašišų kotletams. 
#HopDocPub #fishburger
  • Prisimenam kokteilius, kad priemonių sušilti (yra ir karštų) nei vienam nepritrūktų. 🍸🍹#hopdoc #šaltasissezonas #lapkričiogėrimai
  • "- kam tu tą avokadą dedi į plėšytos jautienos troškinį?
- paragauk ir suprasi.
Po pirmo šaukšto:
- Oho!" Toks štai tas mano plėšytos jautienos troškinys, kurio receptas kilęs iš Meksikos, bet labai tinka lietuviškam lapkričiui. 
#beefstew #Hopdocpub #kaiužlangoprastasoras