Uncle Brew "TelAvIPA" - HOPDOC GASTROPUB

Ant etiketės prirašyta kaip įkvėpė Tel Avivas, kokius apynius naudojo, kad IBU 66 ir dar kažkas. Bet ne toks čia kartumo užtaisas kaip įprasti IPA, labiau jaučiasi salyklai. Tarsi kas būtų tirpdęs saldainį „barbarisas“. O ir aromatas kažkoks ne toks kaip tikiesi. Nesijaučia smūgio tropinių vaisių, pušų ar citrusų. Toks lengvas senų bonbonkių kvapas. Toks švelnus ir nuosaikus gėrimas palyginus. Toks kur kai nori pasirodyti prieš bičiulius, bet nemėgsti karčiai, bet mėgsti kai IPA užrašyta. Toks įdomus paragauti, užsidėti pliusą, kad esi jau ir šitą bandęs, bet jei taip labai smarkiai atvirai šnekant, tai nors ir nepasakyčiau, kad prastas alus, bet ir ne stebuklas. Toks greitai užmirštamas vidutinybė, kuriam daug vietos šaldytuve nepalikčiau. Bet paragauti verta, na kad būtų su kuo palyginti ir padiskutuoti. Nes šis alus turi ne siaurą gerbėjų ratą, tad pasiginčyti bus su kuo 😉

 

 


Įrašo “Uncle Brew „TelAvIPA“” komentarų : 1

  1. Anonimas parašė:

    Hello there,

    My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at hopdoc.lt promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

    We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
    .
    If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

    Thanks,
    Aly

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Instagram

  • Nuo šiol laimės valandų metu, prie burgerio duodu NEALKOHOLINIO alaus!
#Kaunasnonalco #hopdocpub #uždykutį #happyhour
  • Karališkam penktadienio vakarui rekomenduočiau jaučio žandus ir šį bei tą stikle tamsaus prie jų ;) #HopDoc #HopDocPub #JaučioŽandai
  • Šiek tiek vasaros mažame indelyje - naujas desertas su mangais jau mano meniu. #HopDocPub
  • Nežinai ką padovanoti geram draugui? Kodėl jam nepadovanojus gerai praleisto laiko? 
#HopDocPub #qualitytime
  • Prie craft'inių burgerių ir bulvytės priklauso atitinkamos. Tokios, kaip šios su trumais ir parmezanu. Šalia jų geltonuoja natūralus, vietoje darytas tikras parmezaninis majonezas, kuris tokio gerumo, kad sunku patikėti jog tos blyškios riebalų masės parduotuvių lentynose taip pat išdidžiai vadinasi "majonezu". #HopDocPub
  • Realus instagramo filtras niūriam žiemos vakarui. #hopdocpub #nofilter
  • Alyvuogės tinka prie vyno. Alyvuogės tinka prie daugybės rūšių alaus. Bet kai jos būna vietoje marinuotos šviežiu žolelių marinatu, tai jas tinka ir vienas valgyti. 
Pats jas marinuoju ir pats rūpinuosi, kad kiekvieną kartą jos būtų puikios palydovės prie bet kurio gėrimo.
#HopDocPub
  • Meluoja kas sako, kad "dydis nesvarbu". Nes svarbu ir labai. Bet pas mus svarbu ne vien dydis. Kai kūriau Kill'o receptūrą dar daugiau dėmesio skyriau skoniui. Nes jo čia daug ir jis labai geras. #HopDocPub #Killas #Burger
  • Labai lengvas ir labai maloniai netikėtas burgeris su grill menke. 
Menkė neskamba taip išdidžiai, kaip "tunas" ar "upėtakis", bet kai ji pabūna virš žarijų kurį laiką, tada pasipuošia marinuotu imbieru bei naminiu garstyčių majonezu ir atsiduria brioche bandelėje, tai palyginus tik slėptis visiems tiems lašišų kotletams. 
#HopDocPub #fishburger