Hogan's "Hip Hop" - HOPDOC GASTROPUB

 

Apyniuotas sidras. Taip, skamba nelabai įtikinamai, bet yra būtent taip. Natūralus obuolių sidras + aromatiniai Cascade apyniai. Atrodytų prie ko čia tie apyniai, nes ko mažiausiai trūksta fermentuotų obuolių sulčių skoniui, tai apynių kartumo. Bet tinka čia ir viskas puikiai dera. Pats sidras labai lengvas ir labai gaivus. Labai tiks kai termometrai rodys virš +20. Toks netikėtas ir gaivus gėrimas, ieškantiems dar neišbandytų dalykų.


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Instagram

  • Nuo šiol laimės valandų metu, prie burgerio duodu NEALKOHOLINIO alaus!
#Kaunasnonalco #hopdocpub #uždykutį #happyhour
  • Karališkam penktadienio vakarui rekomenduočiau jaučio žandus ir šį bei tą stikle tamsaus prie jų ;) #HopDoc #HopDocPub #JaučioŽandai
  • Šiek tiek vasaros mažame indelyje - naujas desertas su mangais jau mano meniu. #HopDocPub
  • Nežinai ką padovanoti geram draugui? Kodėl jam nepadovanojus gerai praleisto laiko? 
#HopDocPub #qualitytime
  • Prie craft'inių burgerių ir bulvytės priklauso atitinkamos. Tokios, kaip šios su trumais ir parmezanu. Šalia jų geltonuoja natūralus, vietoje darytas tikras parmezaninis majonezas, kuris tokio gerumo, kad sunku patikėti jog tos blyškios riebalų masės parduotuvių lentynose taip pat išdidžiai vadinasi "majonezu". #HopDocPub
  • Realus instagramo filtras niūriam žiemos vakarui. #hopdocpub #nofilter
  • Alyvuogės tinka prie vyno. Alyvuogės tinka prie daugybės rūšių alaus. Bet kai jos būna vietoje marinuotos šviežiu žolelių marinatu, tai jas tinka ir vienas valgyti. 
Pats jas marinuoju ir pats rūpinuosi, kad kiekvieną kartą jos būtų puikios palydovės prie bet kurio gėrimo.
#HopDocPub
  • Meluoja kas sako, kad "dydis nesvarbu". Nes svarbu ir labai. Bet pas mus svarbu ne vien dydis. Kai kūriau Kill'o receptūrą dar daugiau dėmesio skyriau skoniui. Nes jo čia daug ir jis labai geras. #HopDocPub #Killas #Burger
  • Labai lengvas ir labai maloniai netikėtas burgeris su grill menke. 
Menkė neskamba taip išdidžiai, kaip "tunas" ar "upėtakis", bet kai ji pabūna virš žarijų kurį laiką, tada pasipuošia marinuotu imbieru bei naminiu garstyčių majonezu ir atsiduria brioche bandelėje, tai palyginus tik slėptis visiems tiems lašišų kotletams. 
#HopDocPub #fishburger