galerija-gastropub

Instagram

  • Šiek tiek vasaros mažame indelyje - naujas desertas su mangais jau mano meniu. #HopDocPub
  • Nežinai ką padovanoti geram draugui? Kodėl jam nepadovanojus gerai praleisto laiko? 
#HopDocPub #qualitytime
  • Prie craft'inių burgerių ir bulvytės priklauso atitinkamos. Tokios, kaip šios su trumais ir parmezanu. Šalia jų geltonuoja natūralus, vietoje darytas tikras parmezaninis majonezas, kuris tokio gerumo, kad sunku patikėti jog tos blyškios riebalų masės parduotuvių lentynose taip pat išdidžiai vadinasi "majonezu". #HopDocPub
  • Realus instagramo filtras niūriam žiemos vakarui. #hopdocpub #nofilter
  • Alyvuogės tinka prie vyno. Alyvuogės tinka prie daugybės rūšių alaus. Bet kai jos būna vietoje marinuotos šviežiu žolelių marinatu, tai jas tinka ir vienas valgyti. 
Pats jas marinuoju ir pats rūpinuosi, kad kiekvieną kartą jos būtų puikios palydovės prie bet kurio gėrimo.

#HopDocPub
  • Meluoja kas sako, kad "dydis nesvarbu". Nes svarbu ir labai. Bet pas mus svarbu ne vien dydis. Kai kūriau Kill'o receptūrą dar daugiau dėmesio skyriau skoniui. Nes jo čia daug ir jis labai geras. #HopDocPub #Killas #Burger
  • Labai lengvas ir labai maloniai netikėtas burgeris su grill menke. 
Menkė neskamba taip išdidžiai, kaip "tunas" ar "upėtakis", bet kai ji pabūna virš žarijų kurį laiką, tada pasipuošia marinuotu imbieru bei naminiu garstyčių majonezu ir atsiduria brioche bandelėje, tai palyginus tik slėptis visiems tiems lašišų kotletams. 
#HopDocPub #fishburger
  • Prisimenam kokteilius, kad priemonių sušilti (yra ir karštų) nei vienam nepritrūktų. 🍸🍹#hopdoc #šaltasissezonas #lapkričiogėrimai
  • "- kam tu tą avokadą dedi į plėšytos jautienos troškinį?
- paragauk ir suprasi.
Po pirmo šaukšto:
- Oho!" Toks štai tas mano plėšytos jautienos troškinys, kurio receptas kilęs iš Meksikos, bet labai tinka lietuviškam lapkričiui. 
#beefstew #Hopdocpub #kaiužlangoprastasoras