galerija-gastropub

Instagram

  • Tunas + ananasas. Abu marinuoti, abu pabuvę virš įkaitusių žarijų ir abu labai puikiai dera. #NoFilter #HopDocPub
  • Tuoj vėl bus +30 ir aš tam pasiruošiau iš anksto. Nuo šiol visuomet galiu pasiūlyti tikro, šviežio gazpacho (tariam „gaspačio“) – šaltos ir tuo pačiu pikantiškos sriubos, kuri ispanams Ispanijoje yra taip pat, kaip mums šaltibarščiai Lietuvoje. Ir nors meniu ji neįrašyta, nes dalykas sezoninis, drąsiai jos prašyk barmenų.
  • Austrių jau turiu, labai šviežių, bet galima ir užkeptų.
  • Ragautuves pradedam 19.00
  • Hop Doc bistro prie Urmo duoda craftinio alaus išsinešimui tokiomis kainomis, kad pasiėmus burgerį namo, į parduotuvę tikrai neapsimokės papildomai eiti
  • To Øl "Black Malts & Body Salts"
Imperinis juodasis IPA su kava. Na jau pats pavadinimas žada daug ir intensyvių skonių, bei kiek daugiau laipsnių.  Skrudintas salyklas, apynių gausa, kava ir dar imperial. Atrodytų "ar tik nebus per daug čia dalykų bandyta į vieną vietą sudėti?", bet ne per daug. Pats tas. Skonis harmoningas, nereikia giliai nieko ieškoti -- jaučiasi tiek švelnus apynių karstelėjimas, tiek ta kava, tiek deginti salyklai. Ko nesijaučia tai laipsnių, to spiritinio dvelksmo, kuris neretai sutinkamas pas alų su prierašu "imperial". Labai rekomenduoju, nes alus tikrai vertas dėmesio ir nekasdieniškas. #Hopdocpub
  • To Øl First Frontier IPA
Jau nieko nenustebinsi aromatų gausa, IBU virš šimto ir panašiais dalykais. Bet dažniausiai tie aromatai būna bet kaip suversti aromatiniai apyniai kurių skonis kovoja su perdėtu salyklo saldumu. Nes daugeliui atrodo, kad IPA tai tiesiog gausiai visko pridėta. 
Šis alus yra kitoks. Čia salyklas kažkur toli toli. Čia dominuoja vien aromatiniai egzotiškų rūšių apyniai, kurie kruopščiai atrinkti, derinti ir ne bet kaip sudėti. Toks IPA, prie kurio reikėjo kaip reikiant paplušėti. 
#Hopdocpub
  • Šiandien vienas lankytojas sakė "turbūt geriausias burgeris su plėšyta kiauliena tūkstančio kilometrų spinduliu"
  • To ol Black Hall Porter 
Tvirtas porteris mėgstantiems alų, kuris nejuokauja. Juodut juodutėlis ir turtingesnis skoniu nei juodžiausio šokolado plytelė. Toks alus, šalia kurio nieko nereikia derinti, nes jis pats iš savęs yra išbaigtas bei kupinas skonių. Toks porteris be jokių kompromisų – juodas ir stiprus. Kaip ir priklauso porteriams. #Hopdocpub