Aksesuarai


BALTI MARŠKINĖLIAI

BALTI MARŠKINĖLIAI

Kaina:18 Eur.

PILKAS DŽEMPERIS

PILKAS DŽEMPERIS

Kaina:29 EUR.

Instagram

  • 🌶️🍔Nors parašyta meniu, kad "aštrus", visgi šis jautienos burgeris yra labiau klasikinis nei aštrus. Aštrumo čia palyginus švelniai. Chalapos paprikos čia puikiai susigroja su šonine, tikru čederiu, mėlynais svogūnais ir ant žarijų pakepusia, mūsų pačių atrinkta ir pačių malta jautiena. Pats tas kasdien vis vėstant orui.
  • Psssst! Turim pasijungę įdomių dalykų kranuose, tad jei dar nežinai kaip čia tą vakarą pasiplanuoti, tai norime informuoti, kad pas mus tikrai rasi kuo save maloniai nustebinti. Tik nelabai galim čia apie tuos dalykus papapasakoti - užsuk, vietoje parodysime ir dar paragauti įpilsime. 
#nofilter
  • Pusė kilo švelniausios veršienos nugarinės keptos ant žarijų. Švelni, sultinga ir nepamirštama. Tokia ši nugarinė. Tiems, kurie arba mėgsta dalintis, arba yra labai, LABAI smarkiai išalkę, nes šalia dar ir kalnas keptų daržovių. Toms dienoms, kai nori sau leisti DAUGIAU. 
#HopDocPub #KaunasGastro
  • Sena chebra grįžo už baro!
  • 🦀Pasiilgusiems egzotikos: burgeris su minkštakiaučiu krabu.

Netikėtas, nepanašus į jokį kitą, kitoks ir žinoma labai skanus burgeris. Traškus krabas kombinacijoje su brioche bandele, keptomis daržovėmis, trupučiu žalumos ir žinoma mūsų pačių gamintu padažu yra tai, kas bet kurį eilinį pasisėdėjimą prie taurės craftinio gėrimo pavers mažute kelione į egzotiškus kraštus🌴. P.S krabas valgomas visas, tikrai nereikės jo rakinėti po gabalėlį ;)
  • Jaučio žandai. Tai toks patiekalas, kurį jei darytum namuose, sugaištum kokias 6 valandas. Nes mes panašiai sugaištame laiko, kad tau ant stalo atsidurtų šis sultingas, minkštas, jei vienu žodžiu - dangiškas patiekalas. Labai tinka tokiais tamsiais vakarais su kokiais tamsiais gėrimais šalia. 
#Hopdocpub #KaunasGastro
  • Mangų ir maskarponės desertas. Švelnus, gaivus, saldus bet ne per saldus, toks desertas, kurio tikrai nusipelnei. Kur tikrai gali sau leisti labai neskaičiuojant kalorijų. Šviežias gaivaus vasariško skonio gūsis tavo receptoriams.  #HopDocPub #KaunasGastro #PalepinkSavoSkonioReceptorius
  • 🦀Jau kitą savaitę turėsim labai išskirtinių naujienų. Bet kol kas dar sėdim virtuvėje ir tobulinam receptus, kad jau užsisakius viskas būtų to-bu-la.
  • #KąVakare? Gal po🍸?