Aksesuarai


BALTI MARŠKINĖLIAI

BALTI MARŠKINĖLIAI

Kaina:18 Eur.

PILKAS DŽEMPERIS

PILKAS DŽEMPERIS

Kaina:29 EUR.

Instagram

  • Kas jau kas, o mes tai puikiausiai žinom, kaip kartais šeštadieniais bei sekmadieniais sunku būna pradėti dieną.  Bet išeitis yra. Išeitis yra užsukti pas mus brunch'ui, kuris savaitgaliais būna nuo 12 iki 16h, užsisakyti lengvo maisto, kaip šis ramen'as ir susigrąžinti jėgas, o jei dar prie jo priderinus ir kokią mimozą, tai dar ir gyvenimo džiaugsmą. Nesikankink ir nevark prie puodų pats, ateik ir leisk pasirūpinti tavo vėlyvaisiais pusryčiais mums. 
#ramen #brunch #hopdocpub
  • 🍔Štai dar vienas mūsų meniu senbuvis. Vegetariškas burgeris su ant žarijų keptu ožkos sūriu. Vienintelis toks ir nepakartojamas. Pikantiškas ir nepamirštamas. Su karamelizuotais svogūnais, džiovintais pomidorais, mūsų firminiu padažu bei trupučiu žalumos. Ir niekas nežuvo, kad jis būtų pagamintas.
  • Brunch'o naujiena:

Kepti Tom Yum ryžiai. Pikantiški, aštrūs, sotūs ir tuo pačiu neapkraunantys skrandžio, todėl labai tinka savaitgalio vėlyviesiems pusryčiams. Na tiems pusryčiams, kur iki pusės dvylikos būni dar lovoje ir po to jei kur reikia skubėti, tai nebent atgauti jėgas. Tokie štai tie brunch'o kepti ryžiai, o brunch'as pas mus kaip visada - kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį nuo 12 iki 16h.
  • Su kiekvienais metais vis daugiau apribojimų bei draudimų. Su kiekvienu mėnesiu vis daugiau spaudimo. Jau atrodo kartais, kad visai nenustebtum, kad po kelių metų kai kurie dalykai, kurie šiuo metu dar įprasti ir paprasti, gali tapti prabangos preke arba išvis būti uždrausti.

Todėl vis daugiau atsiranda štai tokių naujienų. Kur yra ir apynių, ir įsimintino skonio. Tik ko čia nėra tai nėra laipsnių ir su tuo susijusių pasekmių. Todėl jei vairuoji, kažkur skubi ar šiaip pietauji, bet norisi skaniai atsigaivinti - duok žinoti žmonėms už baro. Jie rekomenduos, atkimš ir paduos.
  • Pasakysiu tiek, kad pakeitėme 2/3 kranų turinio ir turime rimtų naujienų. Kai kurios jų liks ilgesniam laikui, o kai kurios keisis kiekvieną savaitę tam, kad ir tie, kurie turi konservatyvesnį skonį būtų ramūs, ir tie kurie visada ieško kažko naujo visada turėtų ką naujo pabandyti.
  • Šonkauliai. Juos paruošti užtrunka, tačiau vargti verta. Užsisakius jie ant tavo stalo atkeliauja minkštučiai, sultingi ir maloniai dvelkiantys dūmų. Ne vien dėl to, kad pabuvo virš įkaitusių medžio žarijų.

Dar ir dėl to, kad BBQ padažo neperkame, o patys jį gaminamės vietoje ir jo sudėtyje yra taip nekukliai kliustelėta dūminio viskio, ne vienas butelaitis jau pas mus šiam tikslui Laphroaig'o yra sunaudotas. Dėl to ir šie šonkauliai tokie, kokių niekur kitur negausi.
  • 🥗🦐Iškrovos diena? Nemėgsti riebiai? Kūnas yra tavo sielos šventovė ir negali sau leisti jam visokių kepsnių su burgeriais? Laikaisi kokios nors dietos iš tų milijonų dietų, kiek yra dietų? 
Na nekankink savęs! Galima visa tai daryti skaniai. Galima skaniai ir sveikai maitintis. Tik pažvelk į šias salotas su krevetėmis, kriaušėmis ir avokadais. Kiek čia skonio! Tiek skonio ir nieko blogo! Ir kaip dera viskas! Ir jokių sąžinės priekaištų.
  • Dvaro daržuose augusių bei švelniomis rankomis skintų čiobrelių, o gal karčiojo kiečio kartumo? Gal seno krieno aštrumo arba visai netikėto lašininio macnumo? Tau rinktis, o mums tik patarti ir pilstyti. Viskas labai natūralu, lietuviška iš didžiosios "L", mažomis partijomis daryta ir mitais bei legendomis apipinta. Užsuk gyvai apie tai pakalbėti ;)
  • Lagunitas IPA. Tiems kas domisi, jo nereikia pristatinėti. Na o tiems kas nesidomi tai labai rekomenduojame, nes kai kur šis skystas gintaras laikomas etalonu savo klasėje. Labai subalansuotas ir labai vykęs.