Alaus baras Kaune

HOP DOC gastropub

Kavinė baras Kaune. Apynys, alaus mokslų daktaras.
Nes alus yra daugiau nei vanduo, salyklas, mielės ir apyniai ar beveidžio eurolager’io skardinės turinys. Tai visa kultūra su savo tradicijomis, legendomis, nesuskaičiuojama gausybe skonio bei aromato variacijų ir mūsų tikslas būti šios kultūros vėliavnešiais.
Alaus rūšių pasaulyje tūkstančių tūkstančiai, tačiau vietą mūsų šaldytuvų lentynose randa tik pačios pačiausios. Bet ko neimame ir bet ko nesiūlome. Kiekvienas naujokas pereina griežtą atranką, būna ragaujamas, vertinamas ir tik tuomet tampa mūsų plataus asortimento (daugiau nei 100 rūšių) dalimi.
Virtuvėje taip pat nesame naujokai. Čia iš šviežiausių ingredientų, netikėtų receptų, sunkiai išmatuojamos ir ne vienus metus grūdintos mūsų meistrų patirties, skrupulingo dėmesio menkiausioms smulkmenoms gimsta patiekalai, kurie verti derintis prie išskirtinio alaus.
#hopdocpub – ten skelbiu kiekvienos dienos pietų meniu.
Kavinė Kaune


Darbo dienomis nuo 15.00 iki 18.00 laimės valandos HOP DOC gastropub’e. Perkant burgerį gauni bulvyčių arba limonado Pepsi buteliuką.


Privačių alaus degustacijų vedimas. Jei su draugais ar kolegom planuoji vakarėlį, mielai tau padėsime puikiai praleisti laiką. Detalią informaciją apie privačias degustacijas rasite čia.

degustacijos

Dėl alaus degustacijų teirautis +37068798779


Telefonas rezervacijoms +370 37 227656

Taip pat rezervaciją gali atlikti elektroniame KALENDORIUJE

Rezervuota2


M. Daukšos g. 23, Kaunas LT 44269

Pirmadieniais 12:00–23:00

Antradieniais – Ketvirtadieniais 12:00 – 24:00

Penktadieniais ir Šeštadieniais 12:00 – 02:00

Sekmadieniais 12:00 – 22:00


Instagram

  • schlenkerl'os tikriausiai daugeliui nereikia pristatinėti. Šitų vokiečių gaminiai nepalieka abejingų, o palieka daugybę įspūdžių nuo pat pirmo gurkšnio. Ir mes, tęsdami tradiciją vis pasiūlyti kažko netikėto, pajungėm turbūt geriausią dalyką, ką jie turi pasiūlyti. Kaip tik savaitgaliui, kaip tik pavasario pradžiai, kaip tik viena statinė, tad nepraleisk progos susidaryti savo asmeninę nuomonę apie šį dūmais dvelkiantį mažutį stebuklą.
  • Pas mus ne šiaip „frytkės“. Čia, nuotraukoje šalia burgerio matote su trumais ir parmezanu gardintas. Galima rinktis tokias, o galima rinktis su citrininiu aliejumi apšlakstytas ir prieskoniais pabarstytas. 
Kas kokias nori – tas tokias ir renkasi, o mes prie skirtingų patiekalų skirtingas rinktis rekomenduojame. Plius dar šalia ne šiaip kokį kečupą iš plastikinės pūslės padedame, o mūsų pačių ilgai, iš natūralių produktų gamintą parmezaninį majonezą. 
#HopDocPub #frites
  • Kas jau kas, o mes tai puikiausiai žinom, kaip kartais šeštadieniais bei sekmadieniais sunku būna pradėti dieną.  Bet išeitis yra. Išeitis yra užsukti pas mus brunch'ui, kuris savaitgaliais būna nuo 12 iki 16h, užsisakyti lengvo maisto, kaip šis ramen'as ir susigrąžinti jėgas, o jei dar prie jo priderinus ir kokią mimozą, tai dar ir gyvenimo džiaugsmą. Nesikankink ir nevark prie puodų pats, ateik ir leisk pasirūpinti tavo vėlyvaisiais pusryčiais mums. 
#ramen #brunch #hopdocpub
  • 🍔Štai dar vienas mūsų meniu senbuvis. Vegetariškas burgeris su ant žarijų keptu ožkos sūriu. Vienintelis toks ir nepakartojamas. Pikantiškas ir nepamirštamas. Su karamelizuotais svogūnais, džiovintais pomidorais, mūsų firminiu padažu bei trupučiu žalumos. Ir niekas nežuvo, kad jis būtų pagamintas.
  • Brunch'o naujiena:

Kepti Tom Yum ryžiai. Pikantiški, aštrūs, sotūs ir tuo pačiu neapkraunantys skrandžio, todėl labai tinka savaitgalio vėlyviesiems pusryčiams. Na tiems pusryčiams, kur iki pusės dvylikos būni dar lovoje ir po to jei kur reikia skubėti, tai nebent atgauti jėgas. Tokie štai tie brunch'o kepti ryžiai, o brunch'as pas mus kaip visada - kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį nuo 12 iki 16h.
  • Su kiekvienais metais vis daugiau apribojimų bei draudimų. Su kiekvienu mėnesiu vis daugiau spaudimo. Jau atrodo kartais, kad visai nenustebtum, kad po kelių metų kai kurie dalykai, kurie šiuo metu dar įprasti ir paprasti, gali tapti prabangos preke arba išvis būti uždrausti.

Todėl vis daugiau atsiranda štai tokių naujienų. Kur yra ir apynių, ir įsimintino skonio. Tik ko čia nėra tai nėra laipsnių ir su tuo susijusių pasekmių. Todėl jei vairuoji, kažkur skubi ar šiaip pietauji, bet norisi skaniai atsigaivinti - duok žinoti žmonėms už baro. Jie rekomenduos, atkimš ir paduos.
  • Pasakysiu tiek, kad pakeitėme 2/3 kranų turinio ir turime rimtų naujienų. Kai kurios jų liks ilgesniam laikui, o kai kurios keisis kiekvieną savaitę tam, kad ir tie, kurie turi konservatyvesnį skonį būtų ramūs, ir tie kurie visada ieško kažko naujo visada turėtų ką naujo pabandyti.
  • Šonkauliai. Juos paruošti užtrunka, tačiau vargti verta. Užsisakius jie ant tavo stalo atkeliauja minkštučiai, sultingi ir maloniai dvelkiantys dūmų. Ne vien dėl to, kad pabuvo virš įkaitusių medžio žarijų.

Dar ir dėl to, kad BBQ padažo neperkame, o patys jį gaminamės vietoje ir jo sudėtyje yra taip nekukliai kliustelėta dūminio viskio, ne vienas butelaitis jau pas mus šiam tikslui Laphroaig'o yra sunaudotas. Dėl to ir šie šonkauliai tokie, kokių niekur kitur negausi.
  • 🥗🦐Iškrovos diena? Nemėgsti riebiai? Kūnas yra tavo sielos šventovė ir negali sau leisti jam visokių kepsnių su burgeriais? Laikaisi kokios nors dietos iš tų milijonų dietų, kiek yra dietų? 
Na nekankink savęs! Galima visa tai daryti skaniai. Galima skaniai ir sveikai maitintis. Tik pažvelk į šias salotas su krevetėmis, kriaušėmis ir avokadais. Kiek čia skonio! Tiek skonio ir nieko blogo! Ir kaip dera viskas! Ir jokių sąžinės priekaištų.