Alaus baras Kaune

HOP DOC gastropub

Kavinė baras Kaune. Apynys, alaus mokslų daktaras.
Nes alus yra daugiau nei vanduo, salyklas, mielės ir apyniai ar beveidžio eurolager’io skardinės turinys. Tai visa kultūra su savo tradicijomis, legendomis, nesuskaičiuojama gausybe skonio bei aromato variacijų ir mūsų tikslas būti šios kultūros vėliavnešiais.
Alaus rūšių pasaulyje tūkstančių tūkstančiai, tačiau vietą mūsų šaldytuvų lentynose randa tik pačios pačiausios. Bet ko neimame ir bet ko nesiūlome. Kiekvienas naujokas pereina griežtą atranką, būna ragaujamas, vertinamas ir tik tuomet tampa mūsų plataus asortimento (daugiau nei 100 rūšių) dalimi.
Virtuvėje taip pat nesame naujokai. Čia iš šviežiausių ingredientų, netikėtų receptų, sunkiai išmatuojamos ir ne vienus metus grūdintos mūsų meistrų patirties, skrupulingo dėmesio menkiausioms smulkmenoms gimsta patiekalai, kurie verti derintis prie išskirtinio alaus.
#hopdocpub – ten skelbiu kiekvienos dienos pietų meniu.
Kavinė Kaune


Darbo dienomis nuo 15.00 iki 18.00 laimės valandos HOP DOC gastropub’e. Perkant burgerį gauni bulvyčių arba limonado Pepsi buteliuką.


Privačių alaus degustacijų vedimas. Jei su draugais ar kolegom planuoji vakarėlį, mielai tau padėsime puikiai praleisti laiką. Detalią informaciją apie privačias degustacijas rasite čia.

degustacijos

Dėl alaus degustacijų teirautis +37068798779


Telefonas rezervacijoms +370 37 227656

Taip pat rezervaciją gali atlikti elektroniame KALENDORIUJE

Rezervuota2


M. Daukšos g. 23, Kaunas LT 44269

Pirmadieniais 12:00–22:00

Antradieniais – Ketvirtadieniais 12:00 – 24:00

Penktadieniais ir Šeštadieniais 12:00 – 02:00

Sekmadieniais 12:00 – 23:00


Instagram

  • 🦀Kas ten slepiasi po ta broche bandele? Ogi minkštakiautis krabas. Vienintelis toks burgeris Kaune.
  • Kaip ir kiekvieną savaitę turiu naujienų kranuose. Yra ir Brew Dog'o, ir KingPin'o, ir Pohjalos. Be jų dar turim porą belgų, kala tamsus, šokoladinis genys bei dar keli geriau pažįstami vardai. O jei nerasi sau tarp jų, visada yra buteliukuose neragautų dalykų.
  • Na ir kuo gali nustebinti vištienos krūtinėlė, kuri šiaip, paprastai ant keptuvės pakepusi gali tik nuvilti? Pasirodo gali ir gali maloniai nustebinti. 
Vienas iš pirmųjų mūsų meniu įrašytų patiekalų, toks paprastas, bet ne prastas dalykas. Tiesiog jai reikia pasimarinuoti ypatingu būdu ir pabūti kurį laiką ant žarijų. Minkšta, sultinga ir nuostabi. Ir žinoma - neriebi. Su sezoninėmis daržovėmis, alyvuogių aliejaus bei žolelių padažu ir citrininėmis bulvytėmis. Atrask vištieną iš naujo ;)
  • Vietnamietiškas jautienos troškinys. Vienas tokių geresnių pasirinkimų šaltuoju metų laiku, kai norisi sočiai ir pikantiškai papildyti nuliūdusį skrandį maistu, dėl kurios jis tikrai nesupyktų. Aukščiausios rūšies jautiena, daržovės ir prieskoniai iš tolimų šalių.
  • Keptas camembert'as su uogų džemu. Paprastas, bet genialus užkandis. Nedidelis, bet sotus. Girdėtas, bet netikėtas ir žinoma labai skanus. Nes jau ne pirmus metus įrašytas mūsų meniu, o ten išlieka tik tie, kurie verti ten būti. Labai dera prie tamsesnių, saldesnių dalykų.
  • 🦐Žinote tą jausmą, kai užsisakai kur nors ko nors su krevetėmis ir tų krevečių vos kelias atneša? Labai prastas jausmas, todėl pasistengėme, kad pas mus tokio jausmo niekas nepatirtų. Čia ispaniškas variantas, su Chorizo dešra ir krevečių čia yra tiek, kad net nebus gaila vienos kitos sėdintiems už to paties stalo.
  • 🌶️🍔Nors parašyta meniu, kad "aštrus", visgi šis jautienos burgeris yra labiau klasikinis nei aštrus. Aštrumo čia palyginus švelniai. Chalapos paprikos čia puikiai susigroja su šonine, tikru čederiu, mėlynais svogūnais ir ant žarijų pakepusia, mūsų pačių atrinkta ir pačių malta jautiena. Pats tas kasdien vis vėstant orui.
  • Psssst! Turim pasijungę įdomių dalykų kranuose, tad jei dar nežinai kaip čia tą vakarą pasiplanuoti, tai norime informuoti, kad pas mus tikrai rasi kuo save maloniai nustebinti. Tik nelabai galim čia apie tuos dalykus papapasakoti - užsuk, vietoje parodysime ir dar paragauti įpilsime. 
#nofilter
  • Pusė kilo švelniausios veršienos nugarinės keptos ant žarijų. Švelni, sultinga ir nepamirštama. Tokia ši nugarinė. Tiems, kurie arba mėgsta dalintis, arba yra labai, LABAI smarkiai išalkę, nes šalia dar ir kalnas keptų daržovių. Toms dienoms, kai nori sau leisti DAUGIAU. 
#HopDocPub #KaunasGastro