Alaus baras Kaune

HOP DOC gastropub

Kavinė baras Kaune. Apynys, alaus mokslų daktaras.
Nes alus yra daugiau nei vanduo, salyklas, mielės ir apyniai ar beveidžio eurolager’io skardinės turinys. Tai visa kultūra su savo tradicijomis, legendomis, nesuskaičiuojama gausybe skonio bei aromato variacijų ir mūsų tikslas būti šios kultūros vėliavnešiais.
Alaus rūšių pasaulyje tūkstančių tūkstančiai, tačiau vietą mūsų šaldytuvų lentynose randa tik pačios pačiausios. Bet ko neimame ir bet ko nesiūlome. Kiekvienas naujokas pereina griežtą atranką, būna ragaujamas, vertinamas ir tik tuomet tampa mūsų plataus asortimento (daugiau nei 100 rūšių) dalimi.
Virtuvėje taip pat nesame naujokai. Čia iš šviežiausių ingredientų, netikėtų receptų, sunkiai išmatuojamos ir ne vienus metus grūdintos mūsų meistrų patirties, skrupulingo dėmesio menkiausioms smulkmenoms gimsta patiekalai, kurie verti derintis prie išskirtinio alaus.
#hopdocpub – ten skelbiu kiekvienos dienos pietų meniu.
Kavinė Kaune


Darbo dienomis nuo 15.00 iki 18.00 laimės valandos HOP DOC gastropub’e. Perkant burgerį gauni bulvyčių arba limonado Pepsi buteliuką.


Privačių alaus degustacijų vedimas. Jei su draugais ar kolegom planuoji vakarėlį, mielai tau padėsime puikiai praleisti laiką. Detalią informaciją apie privačias degustacijas rasite čia.

degustacijos

Dėl alaus degustacijų teirautis +37068798779


Telefonas rezervacijoms +370 37 227656

Taip pat rezervaciją gali atlikti elektroniame KALENDORIUJE

Rezervuota2


M. Daukšos g. 23, Kaunas LT 44269

Pirmadieniais 12:00–22:00

Antradieniais – Ketvirtadieniais 12:00 – 24:00

Penktadieniais ir Šeštadieniais 12:00 – 02:00

Sekmadieniais 12:00 – 23:00


Instagram

  • Psssst! Turim pasijungę įdomių dalykų kranuose, tad jei dar nežinai kaip čia tą vakarą pasiplanuoti, tai norime informuoti, kad pas mus tikrai rasi kuo save maloniai nustebinti. Tik nelabai galim čia apie tuos dalykus papapasakoti - užsuk, vietoje parodysime ir dar paragauti įpilsime. 
#nofilter
  • Pusė kilo švelniausios veršienos nugarinės keptos ant žarijų. Švelni, sultinga ir nepamirštama. Tokia ši nugarinė. Tiems, kurie arba mėgsta dalintis, arba yra labai, LABAI smarkiai išalkę, nes šalia dar ir kalnas keptų daržovių. Toms dienoms, kai nori sau leisti DAUGIAU. 
#HopDocPub #KaunasGastro
  • Sena chebra grįžo už baro!
  • 🦀Pasiilgusiems egzotikos: burgeris su minkštakiaučiu krabu.

Netikėtas, nepanašus į jokį kitą, kitoks ir žinoma labai skanus burgeris. Traškus krabas kombinacijoje su brioche bandele, keptomis daržovėmis, trupučiu žalumos ir žinoma mūsų pačių gamintu padažu yra tai, kas bet kurį eilinį pasisėdėjimą prie taurės craftinio gėrimo pavers mažute kelione į egzotiškus kraštus🌴. P.S krabas valgomas visas, tikrai nereikės jo rakinėti po gabalėlį ;)
  • Jaučio žandai. Tai toks patiekalas, kurį jei darytum namuose, sugaištum kokias 6 valandas. Nes mes panašiai sugaištame laiko, kad tau ant stalo atsidurtų šis sultingas, minkštas, jei vienu žodžiu - dangiškas patiekalas. Labai tinka tokiais tamsiais vakarais su kokiais tamsiais gėrimais šalia. 
#Hopdocpub #KaunasGastro
  • Mangų ir maskarponės desertas. Švelnus, gaivus, saldus bet ne per saldus, toks desertas, kurio tikrai nusipelnei. Kur tikrai gali sau leisti labai neskaičiuojant kalorijų. Šviežias gaivaus vasariško skonio gūsis tavo receptoriams.  #HopDocPub #KaunasGastro #PalepinkSavoSkonioReceptorius
  • 🦀Jau kitą savaitę turėsim labai išskirtinių naujienų. Bet kol kas dar sėdim virtuvėje ir tobulinam receptus, kad jau užsisakius viskas būtų to-bu-la.
  • #KąVakare? Gal po🍸?
  • Burgeris su kimchi ir jautiena. Vienas iš naujokų, bet jau surinkusių savo pastovių gerbėjų klubą. Toks kur ir pikantiškas, ir egzotiškas, ir rytietiškas. 
#hopdocpub #kimchi #kimchiburger