Alaus baras Kaune

HOP DOC gastropub

Kavinė baras Kaune. Apynys, alaus mokslų daktaras.
Nes alus yra daugiau nei vanduo, salyklas, mielės ir apyniai ar beveidžio eurolager’io skardinės turinys. Tai visa kultūra su savo tradicijomis, legendomis, nesuskaičiuojama gausybe skonio bei aromato variacijų ir mūsų tikslas būti šios kultūros vėliavnešiais.
Alaus rūšių pasaulyje tūkstančių tūkstančiai, tačiau vietą mūsų šaldytuvų lentynose randa tik pačios pačiausios. Bet ko neimame ir bet ko nesiūlome. Kiekvienas naujokas pereina griežtą atranką, būna ragaujamas, vertinamas ir tik tuomet tampa mūsų plataus asortimento (daugiau nei 100 rūšių) dalimi.
Virtuvėje taip pat nesame naujokai. Čia iš šviežiausių ingredientų, netikėtų receptų, sunkiai išmatuojamos ir ne vienus metus grūdintos mūsų meistrų patirties, skrupulingo dėmesio menkiausioms smulkmenoms gimsta patiekalai, kurie verti derintis prie išskirtinio alaus.
#hopdocpub – ten skelbiu kiekvienos dienos pietų meniu.
Kavinė Kaune


Darbo dienomis nuo 15.00 iki 18.00 laimės valandos HOP DOC gastropub’e. Perkant burgerį gauni bulvyčių arba limonado Pepsi buteliuką.


Privačių alaus degustacijų vedimas. Jei su draugais ar kolegom planuoji vakarėlį, mielai tau padėsime puikiai praleisti laiką. Detalią informaciją apie privačias degustacijas rasite čia.

degustacijos

Dėl alaus degustacijų teirautis +37068798779


Telefonas rezervacijoms +370 37 227656

Taip pat rezervaciją gali atlikti elektroniame KALENDORIUJE

Rezervuota2


M. Daukšos g. 23, Kaunas LT 44269

Pirmadieniais 12:00–23:00

Antradieniais – Ketvirtadieniais 12:00 – 24:00

Penktadieniais ir Šeštadieniais 12:00 – 02:00

Sekmadieniais 12:00 – 22:00


Instagram

  • Kai orai tokie, nedaug kas gali būti geriau už egzotiškais prieskoniais kvepiantį jautienos troškinį. Ne karvienos, o minkštutėlės aukščiausios rūšies lietuviškos jautienos. Ir tokį, kad po pirmo šaukšto jauti kaip jėgos grįžta į kūną ir visai nebaisi ta žvarbi rudeninė šios žiemos drėgmė. Toks va tas mūsų vietnamietiškas jautienos troškinys. Užsisakyk prie baro ir pats tuo įsitikinsi.
  • Brunch'as pas mus nuo 12 iki 16h. Ir Benediktų turime ir su lašiša, ir su šonine, ir su Parmos kumpiu. Tad jei savaitgalį nenori kuistis virtuvėje, užsuk pas mus ir mielai pasirūpinsime tavo laisvadienių gastronominiais poreikiais.
  • Pašaudom?
  • Kam vargintis ten einant į visokias maisto derinimo degustacijas, jei gali su draugais bet kada paderinti tinkančius dalykus pas mus prie stalo susėdę. 
Tereikia užsisakyti šį sūrių rinkinį ir čia jau viskas surašyta, kokios rūšys prie ko tinka. O iš tų rūšių turime ne vieną pasirinkimą, tad beliks išsirinkti, o tada ragauti, derinti ir dalintis įspūdžiais. Baro chebra tikrai padės pasirinkti dar nebandytus dalykus, o gėrimai su tinkančiu maistu visai kitaip atsiskleidžia ir visai kitas patirtis dovanoja.
  • @genys_brewing_co nealkoholinis. Na aš nesu labai didelis nealkoholinio alaus fanas, bet kartais būna taip, kad nori, o negali. Tai čia tam puikiausia alternatyva, kai gali bet kada ir niekas nerizikuoja bei niekas nuo to nenukenčia. Nulis procentų alkoholio ir labai daug procentų skonio. Todėl drąsiai rekomenduoju net tiems, kurie ne tik vairuoja, bet ir šiaip atėjo papietauti pasitraukę nuo kokių svarbių darbų, kuriuos net menka promilė galėtų sujaukti planus.
  • Tai visgi kurios krevetės skanesnės? Ar ispaniškai paruoštos, su chorizo dešra, ar tos kur tailandietiškai, su kokosų pienu? Jei dabar va reikėtų rinktis, kurias pasirinktum?
  • Na ką, šventės baigėsi. Beliko nupuošti eglutes ir grįžti prie darbų. Bet tai nereiškia, kad reikėtų labai dėl to nusiminti. Nes bus dar tų švenčių ir šiaip, užsuk pas mus ir mes bet kurią dieną paversime švente. Su puikiu maistu, derančiais prie jo gėrimais, metų pradžios pošventinė depresija išnyks nepastebėta.
  • 🍔🐮Kartais kai nežinai ko nori, geriausia rinktis jau laiko išbandytą variantą. Tokį, kaip va šis, tarp dviejų sviestinės bandelės pusių atsidūręs, pagal tavo pageidavimus iškeptas ant žarijų jautienos paplotėlis su vietoje darytais padažais bei kelias valandas karamelizuotais svogūnais. Na o kokios bulvytės prie jo tiks, ar kaip jį kepti jau nuspręst teks patiems.
  • Kiek liūdina, kad dovanos jau išpakuotos, mišrainės dar slegia skrandį ir prie žemės lenkia tūkstančio cepelinų svorio dangaus pilkumas? Neleisk sau liūdėti – užsuk pas mus. Turim dalykų, kurie pataisys tiek nuotaiką, tiek virškinimą.